Monday, October 04, 2010

hye.. today activities


1. wake up at 11am n goin to pick up my cousin for lunch..


2. went to SACC Mall.. i buy perfume for RM112.. quite cheap rite..??hahaha..of coz laa coz aku beli botol yg paling kecik kowt..hahaha..first nak beli vincci slippers but xde yg cantik..;( so untuk tidak menghampakan perasaan aku sdiri, aku beli laa perfume.. kecik pun kecik laa.. tp comel taw.. love it..:)


3. after that, hntar cousin p klas.. about 3pm aku smpai umah..


4. smpai umah trus cek email.. nk compile asgments.. tp geram gle kat group members aku ni.. ade ke dia send 2pages jew..?? wtf!!! ko ni budak darjah berapa wat 2pages je? come on laa dont expect that people will continue ur work!! ngn contoh xbagi.. setakat bg point cmtu baik aku je wat..xdela nk ckpa aku bgus tp pklaa..we are degree students.. what lecturer expect from final year student?? plss laa.. kalau xtau nak mencarut apa, bglaa atleast one example.. it could be nice kan..sigh..tahlaaa..nak marah lebih2 bkn aku lecturer.. so memandangkan aku yg compile keja2 diorng ni, aku laa yg kena wat apa yg kurang.. sbr jelaaa~


5. after sume siap,nak print laa...alih2 printer da xde ink..apalaa malang nasib aku hrini..so aku bergegas laa p cc nak print..smpai cc abg yg jaga cc tu cam lembap pulak kan...adoiii.. mmg hari malang aku hrini.. tp xpe,alhamdulillah smua da selesai n da siap print..lega xterkata..kekekeke~


6. dlm kul 5 smpai umah.. n now bru dpt rest..


♥ayu♥

2 comments:

  1. yeayyyy!!! ayu da ada blog.. welcome blogger.. keep blogging.. ;))

    ReplyDelete
  2. hehe.. tp kdg2 mls nk update.. hee.. :)

    ReplyDelete